Travel Agencija

Jeftine Avionske Karte

336 Springhaven Rd

Lawrenceville GA 30046

Tel 770-963-9684

Tel 770-963-9685

Fax 888-404-8088

email fax

Podijeli na Facebook

Podijeli na Facebook

Fudbal TV uzivo ili Avionske Karte

Fudbal 24/7 ili Ovde mozete sigurno rezervirati let online i kupiti jeftine avio karte u nekoliko minuta.

Video AvionskeKarte.NET

Facebook pridruzute nam se

.

Vijesti

oslobodjenje
Bosnian Genocide
Glas Amerike -
e-novine


Enjoy Life - Bosnia & Herzegovina
Dodatni linkoviBaggage cjenovnik
Provjera rezervacije

Vrijeme dolaska leta

 

DW World Bosna

 

Dobrodošli na JeftineAvioKarte.com

Avionske karte za dijasporu za sve medzunarodne destinacija

U mogucnosti smo Vam ponuditi jeftine avio karte svih avio kompanija za sve destinacije

Izdajemo jeftine avionske karte za vase najmilije sa polaskom iz Sarajeva-Zagreb-Dubrovnik -Splita u jednom pravcu ili dva

.Samo Ptice Lete Jeftinije.
 Zadovoljan putnik se uvijek vraca tamo gdje mu je pru�ena najbolja usluga. Na mjesto gdje se susreo sa ljubaznim i strucnim osobljem,i gdje su sva obecanja bila ispunjena S nama putuju uspjesni, kreativni ljudi, koji cijene svoje vrijeme i nisu ga spremni povjeriti bilo kome. Ljudi koji cijene na� trud i iskrenost, koji imaju povjerenja u nas. Putujte s nama.. KVALITET SE ISPLATI ... Samo Ptice Lete Jeftinije.

 

Kontakt

Address:

Jeftine Avionske Karte llc

Phone:

770-963-9684

770-963-9685

Fax:

888-404-8088

 

travelbih@hotmail.com

Samo Ptice Lete Jeftinije

 

 

 

 

Avionske Karte.net

sl

sli

slik

Travel Tools


Phrasebook
Timetable
World Time
Travel Baggage Charges

Obroci po posebnoj narud�bi

Obroci po posebnoj narudďż˝bi Putnicima koji zbog vjerskih, zdravstvenih ili bilo kojih razloga ne smiju jesti hranu koja se nudi u tijeku leta, avionske kompanije pruďż˝aju velik izbor posebnih obroka,kao što su dijetalni, vegetarijanski, islamska halal, indijski, košer, hrana za dojenďż˝ad ili djecu. Rezervaciju obroka po posebnoj narudďż˝bi potrebno je zatraďż˝iti prigodom kupovine avionske karte u našoj travel agenciji.tel 770-963-9685

Video

 

Ku�ni ljubimci

Vaši kuďż˝ni ljubimci mogu letjeti s vama ukoliko to ne zabranjuje drďż˝ava u koju se prevoze. Ovisno o njihovoj teďż˝ini, mogu se prevoziti u putniďż˝koj kabini ili u prtljaďż˝niku zrakoplova, u odgovarajuďż˝em spremniku i po odreďż˝enim uvjetima. Sve o potrebnim dokumentima za let vašeg kuďż˝nog ljubimca saznat ďż˝e te od vašeg zrakoplovnog prijevoznika..

CHECK MY TRIP provjera avio karte

CHECK MY TRIP Ukoliko imate pristup internetu, status vaše rezervacije moďż˝ete proveriti na web sajtu www.checkmytrip.com. Potrebno je da sa vašeg plana puta proďż˝itate šifru rezervacije i da u prvom polju koji ce se pojaviti na pomenutom sajtu unesete tu šifru, a u drugom vaše prezime. Šifra rezervacije je ALFANUMERIďż˝KA duďż˝ine 6 znakova. Na ovaj naďż˝in ďż˝ete dobiti detaljne informacije o vašem letu i stanju Vaše rezervacije, koju moďż˝ete direktno štampati ili informaciju proslediti putem e-mail-a.

E-TICKET avionske karte

E-TICKET Praďż˝enjem novih tehnologija u svetu I avio industrija je osavremenila svoj “ticketing”, te je u potpunosti (sem par izuzetaka) ukinuto štampanje papirnih avio karata. Izdata karta postoji u elektronskom formatu u rezervacionom sistemu avio kompanije i pri proceduri prijave na let “check in” potreban vam je samo pasoš.(radi lakše procedure I radi kontrole mi ďż˝emo vam E-kartu e poslati putem E-mail-a).Korišďż˝enjem ovih sistema direktni kontakt sa klijentom nije obavezan i karta se moďż˝e izdati I poslati na bilo koji kraj sveta u samo par minuta.

Fudbal TV chanal

Avionska Karta
Avionske karte
bih travel bih
avio karte

Fudbal TV chanal

Currency Converter  

Enjoy Life Bosnia and Herzegovina

 

Oslobodzenje.ba Vijesti

 

Avionskekarte.NET - 2012